Företagsmäklare

Om MäklarAssistans – Företagsmäklare i Göteborg

MäklarAssistans erbjuder professionella mäklartjänster till säljare och köpare av företag och rörelser.

Vi är verksamma inom de flesta branscher men våra givna uppdragsgivare finns främst representerade inom följande branscher:

  • Butik
  • Hotell & Restaurang
  • Verkstad
  • Småindustri

Vi erbjuder ett helhetskoncept men kan även erbjuda en anpassad mäklartjänst beroende av vilket behov av tjänster som vår uppdragsgivare behöver. Läs mer under fliken “Att Sälja“.

Kontakta oss gärna för mer information!

Telefon: 031-788 05 35
E-post: info@maklarassistans.se

Möt våra företagsmäklare

Mikael Dennerlund

Mikael Dennerlund

Företagsmäklare

Telefon: 031-788 05 35

Mobil nr: 070-788 05 68

E-post:mikael@maklarassistans.se

Jag är ekonom med tidigare mångårig yrkeserfarenhet från bank, finans, värdepapper samt fastighets och företagsmäkleri. Jag har även erfarenhet från ledningsgruppsarbete, att starta, driva och sälja eget företag och är därmed väl insatt i den process en säljare av mindre företag står inför då man bestämt sig för att finna en efterträdare till sin verksamhet.

Välkommen att kontakta mig för att diskutera dina affärsplaner!

STEFAN FRANSSON

STEFAN FRANSSON

FÖRETAGSMÄKLARE

Mobil nr: 073-689 36 21
E-post: stefan@maklarassistans.se

Jag är Civilekonom och har lång erfarenhet av att driva och äga företag samt köpa och sälja fastigheter. Jag har tidigare arbetat med redovisning och som fastighetsmäklare i många år. När man har bestämt sig för att förvärva eller överlåta sitt bolag eller verksamhet är det en process med både tolkning av de siffror som presenteras men även de praktiska sakerna som ett förvärv eller en avyttring innebär. Där kommer vi in och bistår er i hela processen så att ni kan känna er trygga när ni anlitar oss.

Välkommen!

Johan Wallinder

Johan Wallinder

Företagsmäklare

Mobil nr: 070-957 00 56
E-post: johan@maklarassistans.se

Jag har sedan 30 år tillbaka varit verksam inom främst textil- inrednings och restaurangbranschen och i huvudsak som egen företagare samt delägare i mindre företag. Min erfarenhet från tidigare branscher och företagandet som helhet har gett mig stor insikt i vilka villkor och utmaningar som en företagare ställs inför vid en företagsförsäljning eller ett uppköp. Genom åren har jag också byggt upp ett stort kontaktnät vilket jag ser som en stor tillgång vid sökande efter en efterträdare, eller säljare av mindre företag.

Välkommen!

Dan Freed

Dan Freed

Registrerad Fastighetsmäklare Ledamot Fastighetsmäklarförbundet

Mobil nr: 070-658 83 47
E-post: dan.freed@maklarassistans.se

Jag har arbetat inom fastighetsbranschen sedan 1981. Under åren har jag förmedlat kommersiella fastigheter både styckfastigheter samt i bolag. Jag har också förmedlat företag, arbetat med lokalförmedling, nyproduktion samt småhus och bostadsrätter, kort sagt det mesta inom branschen. Det viktigaste för mig är att alltid ha nöjda kunder, vare sig det är ett fastighetsbestånd för 100 miljoner som en bostadsrätt för 2 miljoner.  Ska du sälja din kommersiella fastighet, vänd dig till mig för kostnadsfri värdering och rådgivning.

Välkommen!

Behöver du en företagsmäklare?

Kontakta oss

Integritetspolicy