031-788 05 35 info@maklarassistans.se
Kontakta oss

Kontakta oss

Våra mäklare har lång och bred erfarenhet av att starta, driva och äga företag inom ett flertal branscher. Vi har också haft ledande positioner inom företag och har det som krävs för att vägleda dig som säljare eller köpare till en lyckad affär. Oavsett om du vill sälja eller köpa en verksamhet kan du med förtroende vända dig till oss för att helt förutsättningslöst diskutera dina affärsplaner och vad vi kan göra för dig.

Läs mer om våra mäklare.

Möt våra företagsmäklare

Mikael Dennerlund

Mikael Dennerlund

Företagsmäklare

Telefon: 031-788 05 35

Mobil nr: 070-788 05 68

E-post:mikael@maklarassistans.se

Jag är ekonom med tidigare mångårig yrkeserfarenhet från bank, finans, värdepapper samt fastighets och företagsmäkleri. Jag har även erfarenhet från ledningsgruppsarbete, att starta, driva och sälja eget företag och är därmed väl insatt i den process en säljare av mindre företag står inför då man bestämt sig för att finna en efterträdare till sin verksamhet.

Välkommen att kontakta mig för att diskutera dina affärsplaner!

Dan Freed

Dan Freed

Registrerad Fastighetsmäklare Ledamot Fastighetsmäklarförbundet

Mobil nr: 070-658 83 47
E-post: dan.freed@maklarassistans.se

Jag har arbetat inom fastighetsbranschen sedan 1981. Under åren har jag förmedlat kommersiella fastigheter både styckfastigheter samt i bolag. Jag har också förmedlat företag, arbetat med lokalförmedling, nyproduktion samt småhus och bostadsrätter, kort sagt det mesta inom branschen. Det viktigaste för mig är att alltid ha nöjda kunder, vare sig det är ett fastighetsbestånd för 100 miljoner som en bostadsrätt för 2 miljoner.  Ska du sälja din kommersiella fastighet, vänd dig till mig för kostnadsfri värdering och rådgivning.

Välkommen!

Kontaktformulär

Integritetspolicy

Kontaktuppgifter

MäklarAssistans i Sverige AB
Östra Hamngatan 17, 411 10 Göteborg
Telefon: 031-788 05 35
E-post: info@maklarassistans.se

MäklarAssistans i Sverige AB

Östra Hamngatan 17, 411 10 Göteborg Tel: 031-788 05 35 E-post: info@maklarassistans.se