Kontakta oss

Våra mäklare har lång och bred erfarenhet av att starta, driva och äga företag inom ett flertal branscher. Vi har också haft ledande positioner inom företag och har det som krävs för att vägleda dig som säljare eller köpare till en lyckad affär. Oavsett om du vill sälja eller köpa en verksamhet kan du med förtroende vända dig till oss för att helt förutsättningslöst diskutera dina affärsplaner och vad vi kan göra för dig.

Mikael Dennerlund

Företagsmäklare
mikael@maklarassistans.se
031-788 05 35
070-788 05 68

Jag är ekonom med tidigare mångårig yrkeserfarenhet från bank, finans, värdepapper samt fastighets och företagsmäkleri. Jag har även erfarenhet från ledningsgruppsarbete, att starta, driva och sälja eget företag och är därmed väl insatt i den process en säljare av mindre företag står inför då man bestämt sig för att finna en efterträdare till sin verksamhet.

Välkommen att kontakta mig för att diskutera dina affärsplaner!

Johan Wallinder

Företagsmäklare
johan@maklarassistans.se
070-957 00 56

Jag har sedan 30 år tillbaka varit verksam inom främst textil- inrednings och restaurangbranschen och i huvudsak som egen företagare samt delägare i mindre företag. Min erfarenhet från tidigare branscher och företagandet som helhet har gett mig stor insikt i vilka villkor och utmaningar som en företagare ställs inför vid en företagsförsäljning eller ett uppköp. Genom åren har jag också byggt upp ett stort kontaktnät vilket jag ser som en stor tillgång vid sökande efter en efterträdare, eller säljare av mindre företag.

Välkommen!

Dan Freed

Registrerad Fastighetsmäklare
Ledamot Mäklarsamfundet
dan.freed@maklarassistans.se
070-658 83 47

Jag har arbetat inom fastighetsbranschen sedan 1981. Under åren har jag förmedlat kommersiella fastigheter både styckfastigheter samt i bolag. Jag har också förmedlat företag, arbetat med lokalförmedling, nyproduktion samt småhus och bostadsrätter, kort sagt det mesta inom branschen. Det viktigaste för mig är att alltid ha nöjda kunder, vare sig det är ett fastighetsbestånd för 50 miljoner som en bostadsrätt för 500 000:-
Ska du sälja din kommersiella fastighet, vänd dig till mig för kostnadsfri värdering och rådgivning.

Välkommen!

Skicka meddelande