Armaturfabrik Kristallkronor, Mölndal

OBJEKT NR 293

Verksamhet inom tillverkning och försäljning av lamparmaturer (kristallkronor, plafonder m m) är nu till försäljning.

Man vänder sig direkt till slutkund som utgörs av både privatpersoner och företag och kan erbjuda ett 50-tal olika modeller.

I dag sker marknadsföring av verksamhetens utbud sparsamt och en satsning på försäljning över t.ex. egen webbshop, direktmarknadsföring eller butik i cityläge skulle sannolikt kunna öka omsättning och resultat rejält.

Nuvarande ägare erbjuder sig också att stå till förfogande i en övergångsperiod för att lära nästa ägare nödvändiga kunskaper att producera verksamhetens utbud.

Utvecklingsmöjligheter
I dag bedrivs produktion, lagerhantering samt butik i samma lokaler, men fr.o.m. årsskiftet behöver verksamheten flytta. För någon som idag har produktionslokaler och vill lära sig denna bransch kan detta vara en möjlighet. Man övertar verksamheten med ett omfattande lager av komponenter, leverantörskontakter, färdiga produkter, verktyg, och erbjuds introduktion och utbildning kring produktionen av lamparmaturer.

Fakta

Startår: 1995
Nuvarande ägare: 5 år
Personal, heltid 2 personer
Begärt pris: Anbud

Transaktionen
Rörelsen bedrivs i aktiebolag och man säljer antingen bolagets aktier eller endast inkråm bestående av inventarier, hyresavtal, kundrelationer och goodwill.

För mer information, välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

Kontakta oss gärna för mer information!

Telefon: 031-788 05 35
E-post: info@maklarassistans.se

Ansvarig mäklare

Mikael Dennerlund

E-post: mikael@maklarassistans.se
Telefon 031-788 05 35
Mobil: 070 – 788 05 68