Butik inom hund & kattvård/lokal

OBJEKT NR 286

Med sitt centrala läge erbjuder denna trevliga och välsorterade butik, hund och kattägare fullservice med allt från bl.a. foder, leksaker till klippning, trimning och kloklippning av både hundar och katter av alla raser.

Nuvarande ägare har även avtal med Veterinär och kiropraktiker som är anslutna till butiken och man kan därför erbjuda det mesta inom denna inspirerande och trevliga bransch med goda framtidsutsikter.

Butiken är mycket strategiskt belägen med cityläge och i större bostadsområde där efterfrågan av butikens utbud är stort.

Lokalerna är ändamålsriktiga och rymliga med stora skyltfönster i hörnläge beläget i fin fastighet med parkeringsmöjligheter direkt utanför butiken.

För någon med stort intresse för dessa trevliga djur eller utbildad hundfrisör eller liknande kan detta var ett utmärkt tillfälle att förvärva en redan etablerad butik och utveckla vidare. Här finns goda utvecklingsmöjligheter då nuvarande ägare endast drivit butiken genom ett gott renommé och återkommande kundkrets.

Lokalen kan även vara lämplig för annan typ av verksamhet, dock ej mat.

Fakta

Startår: ca 35 år sedan
Nuvarande ägare: ca 4 år
Personal, heltid: 1-2 personer
Lokalyta ca: 160 kvm
Hyra: 13.591:-/mån momsfritt

Öppettider
Måndag – Fredag 10.00 – 18.30
Lördag 10.00 – 15.00
Söndag Stängt

Ekonomi
Nettoomsättning ca: 1,7 Mkr (+ inhyrda)

Begärt pris: Kontakta mäklaren

Transaktionen
Rörelsen bedrivs i aktiebolag och man säljer endast inkråm bestående av inventarier, hyresavtal, kundrelationer och goodwill.

För mer information, välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

Kontakta oss gärna för mer information!

Telefon: 031-788 05 35
E-post: info@maklarassistans.se

Ansvarig mäklare

Mikael Dennerlund

E-post: mikael@maklarassistans.se
Telefon 031-788 05 35
Mobil: 070 – 788 05 68