Cykelaffär- reparationsverkstad i Västra Göteborg

OBJEKT NR 300

Verksamhet med försäljning av cyklar, mopeder och reservdelar i Västra Göteborg är nu till försäljning. Verksamheten etablerades för mer än 30 år sedan och är i dag inriktad främst på reparationer och service av cyklar, mopeder samt försäljning av reservdelar. Man har även försäljning av nya och begagnade cyklar, el-cyklar och mopeder men i mindre omfattning än tidigare år.

Lokalerna är för verksamheten ändamålsriktiga och belägna i större bostadsområde med ett stort upptagningsområde i Västra Göteborg.

Nuvarande ägare som också startat verksamheten säljer p.g.a. pensionsåldern, men kan i en övergångsperiod arbeta kvar för att överlämna verksamheten samt introducera och utbilda nästa ägare i verksamheten och kring hantverket av reparationer.

För någon som vill driva en egen verksamhet inom denna bransch och vill lära sig hantverket och försäljning av cyklar och mopeder är detta ett tillfälle att kunna ta över en verksamhet med en trogen kundkrets och utveckla vidare.

Utvecklingsmöjligheter
Då nuvarande ägare de senaste åren ändrat inriktning mot mer reparationsverkstad är det sannolikt möjligt att för nästa ägare att utveckla försäljningen av både cyklar och mopeder. Lokalernas belägenhet har ett stort upptagningsområde och med rätt marknadsföring skulle försäljningen av cyklar och mopeder samt tillbehör sannolikt kunna utökas rejält.

Finansiering
För rätt köpare finns möjlighet till delfinansiering genom säljaren.

Fakta

Startår: 1985
Nuvarande ägare: 1985
Personal: 1-2 personer
Lokaler Hyresrätt
Hyresvärd: Stena Fastigheter
Lokalyta ca: kvm
Hyra lokalen: 8.940:-/mån momsfritt

Öppettider
Måndag Stängt
Tisdag – Torsdag 08.30 – 18.00
Fredag 08.30 – 16.00
Lördag – Söndag Stängt

Nettosättning 2017:
Ca 1 Mkr

Begärt pris:
195.000:- + lager

För mer information och intresseanmälan, välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

Kontakta oss gärna för mer information!

Telefon: 031-788 05 35
E-post: info@maklarassistans.se

Ansvarig mäklare

Mikael Dennerlund

E-post: mikael@maklarassistans.se
Telefon 031-788 05 35
Mobil: 070 – 788 05 68