Fullutrustad bilverkstad, Västra Göteborg

OBJEKT NR 306

Fullutrustad allbilverkstad även känd som ”Volvospecialisten” med stor dokumenterad kundkrets belägen i Västra Göteborg är nu till försäljning. Lokalerna rymmer en stor verkstadsdel med fyra lyftar, takhöjd om ca 6,5 m, kundmottagning, kontor, lager, personalutrymmen (dusch, wc och omklädningsrum) och förrådsutrymmen. Verksamhet där ägaren under många år gjort stora investeringar i maskinpark, verktyg och lokal. I direkt anslutning till lokalen finns ett antal parkeringsplatser i inhängnat område. Lokalerna som är belägna i expansivt industriområde har nära till bra allmänna kommunikationer med ca 150 m till busshållplats.

Utvecklingsmöjligheter

Med tanke på verkstadens belägenhet i expansivt industriområde med stort upptagningsområde nära många bostäder och arbetplatser samt att verkstaden är fullutrustad är detta ett tillfälle kanske för ett par kompanjoner eller en verkstadskedja att ta över och driva vidare.

 

Fakta

Startår: 1982

Nuvarande ägare: 1982

Personal: 1-2 personer

Lokalyta, totalt ca: 300 kvm

Hyra: 18.148:- inkl. index, drift och f-skatt, moms tillkommer

Öppettider

Måndag – Fredag  07.30 – 17.00

Omsättning ca: Kontakta mäklaren

Begärt pris: Anbud

 Transaktionen

Rörelsen bedrivs i aktiebolag och man säljer endast inkråm bestående av inventarier, hyresavtal, kundrelationer och goodwill.

För mer information och intresseanmälan, välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

Kontakta oss gärna för mer information!

Telefon: 031-788 05 35
E-post: info@maklarassistans.se

Ansvarig mäklare

Mikael Dennerlund

E-post: mikael@maklarassistans.se
Telefon 031-788 05 35
Mobil: 070 – 788 05 68