Lekland med stor utvecklingspotential, Marks Kommun

OBJEKT NR 271

Mycket påkostad, fräsch och välbesökt anläggning som slog upp portarna den 1 maj 2014 är nu till försäljning.

Verksamheten har ett strategiskt bra och exponerat läge med många förbipasserande i en fridfull, vacker atmosfär med närhet till McDonalds, Friskis & Svettis samt golfbana.

Man erbjuder kalas, ponnykalas, discon samt inträde till leklandet med caféverksamhet samt barnevent med uppträdanden och shower. På kort tid har man lyckats skaffa ca 3.200 följare på Facebook, och med en hög kundrating (4,4)

Vid infarten till anläggningen kommer man in på en stor parkering med fint designade planteringar omringat av ett klassiskt dalastaket, ett stort massivt stenbord för utomhuskalas, ytor för ponnykalas med ridning, en inhägnad kaninkulle där barnen får leka med kaninerna, tre stora flaggstänger samt en damm med fontän. Både entré och trädgård har ett fint och soligt västerläge.

Entrén som är på markplan har ett högglanspolerat massivt golv av bohusgranit som sträcker sig vidare upp i en fin trappa samt täcker övre hall, toaletter och fram till receptionen och kassan. Under trappan finns en inomhusdamm med olika fiskar, samt en handikappshiss som även tar stora barnvagnar.

På andra våningen finner man en stor hall med ett panoramafönster med insyn in i leklandet, två stycken toaletter (en HWC) två kalasrum, samt ett större extra rum (med möjlighet till att utöka verksamheten, för den som önskar, kanske med frisörsalong/extra kalasrum)

Här finns ett kök med caféavdelning, bord och stolar, Lcd TV, godis & nallekranar, airhockeybord, fotbollsbord samt stora avhängningsytor.

På detta våningsplan finns även hela leklandet med Bäbishage som även har bollhav och rutschkana. Tre stycken studsmattor, fotbollsplan/innebandyplan, stor lekställning i tre våningar, med gångbro, hängbroar, gångar med hinder, sju rutschkanor varav två stycken är stora jätteormar, stort bollhav m.m. Bakom lekställningen finns en cykelbana med vägmarkeringar m.m.

Här finns även ett tvåvånings Pettsson & Findushus med stort kalasrum plats för ca 20 barn.

Hela leklandslokalen är ljus och fräsch med fönster högst upp och utmed väggarna på långsidorna, samt med mörkläggningsgardiner för diskon när det är ljust ute.

Byggnaden är välisolerad och byggd i sten , samt att hela innertaket med isolering och även golvmattor, skumgummigolv är ljudabsorberande

Leklandet har ny ventilation anpassad för verksamheten, samt ny kraftfull luftvärmepump,
samt ny brand- och utrymningsplan.

Här finns även en tredje våning med större vind för förvaring, ombyte, frysar m.m.

Leklandet har i dag en i grunden god lönsamhet, och vid en värdering upprättad 2016 av oberoende värderingsman finns ett uppskattat marknadsvärde om ca 2,6 Mkr. För en driftig person eller ett par kompanjoner som helhjärtat vill ta över och satsa vidare finns här synnerligen mycket goda förtutsättningar till god lönsamhet.

Övrigt
Rörelsen bedrivs i aktiebolag och man säljer antingen bolagets aktier eller endast inkråm bestående av inventarier, hyresavtal, kundrelationer och goodwill.

Fakta

Startår: 2014
Nuvarande ägare: 2014
Personal: 1-2
Lokaler: Hyresrätt
Lokalyta totalt ca: 934 kvm
Lokalhyra: Kontakta mäklaren för mer info.

Ekonomi
Omsättning ca: Kontakta mäklaren för mer info.

Begärt pris: 450.000:-/bud

Kontakta oss gärna för mer information!

Telefon: 031-788 05 35
E-post: info@maklarassistans.se

Ansvarig mäklare

Mikael Dennerlund

E-post: mikael@maklarassistans.se
Telefon 031-788 05 35
Mobil: 070 – 788 05 68