031-788 05 35 info@maklarassistans.se

Restaurang/Bistro med fullständiga rättigheter i expansivt område.

OBJEKT NR 315

Mycket påkostad restaurangverksamhet-/Bistro i en trevlig atmosfär, belägen i kraftigt expansivt område vid Lindholmen med stor utvecklingspotential är nu till försäljning.

Ägaren startade verksamheten för ca 17 år sen och har under åren byggt upp ett gott renommé samt under hösten 2018 valt att renovera för att kunna möta en förväntad ökad efterfrågan.

I det direkta närområdet har de senaste åren nybyggnation av både bostäder och kontorsfastigheter expanderat kraftigt och förväntas fortsätta expandera de närmaste åren.

På menyn har man ett stort utbud av b.la. smörgåsar, bakverk, pajer, sallader och varmrätter att välja mellan samt fullständiga rättigheter. Man erbjuder även catering och har normalt löpande beställningar från större företag och organisationer mfl.

Utöver den ordinarie verksamheten har man sedan hösten -19 ett löpande serviceavtal om att exklusivt driva ett café för att leverera och tillhandahålla kaffe, dricka, sallader, smörgåsar m.m. vid ett närbeläget kontorshotell.

Nuläge/Utvecklingsmöjligheter

Verksamhet har i nuläget minskad omsättning p.ga. av Covid -19, men en återgång till det normala förväntas med mycket goda framtidsutsikter de kommande åren.

Fakta

Startår ca:  17 år sedan

Nuvarande ägare:  Sedan starten

Omsättning 2019:  3,7 mkr

Lokaler:  Hyresrätt

Yta ca:  92 kvm + lager

Hyra:  12.570:-/mån inkl. fastighetsskatt, exkl. moms*

Personal:  3

Uteplats:  Ja, ingår i hyran

Antal sittplatser inne:  38 pl.

Antal sittplatser ute:  50 pl.

*Utöver ovan nämnda hyra inkl. fastighetsskatt tillkommer kostnad för el och media samt avbetalning för ombyggnation till fastighetsägaren genom annuitetslån om 8.186:-/mån t.o.m. 2024-01-31.

Begärt pris:  Kontakta mäklaren/anbud

Transaktionen

Verksamheten bedrivs i aktiebolag och man säljer bolagets aktier.

 För mer information och intresseanmälan, välkommen att kontakta ansvarig mäklare genom att maila din kontaktinformation!

OBS! Detta objekt omgärdas av sekretess och specifik information lämnas endast efter undertecknad och godkänd sekretessförbindelse.

 

Kontakta oss gärna för mer information!

Telefon: 031-788 05 35
E-post: info@maklarassistans.se

Ansvarig mäklare